Ventilationsmontörer till Assemblin Ventilation Halmstad

Ventilationsmontörer till Assemblin Ventilation Halmstad

Vill du vara med på början av något nytt?
Assemblin Ventilation fortsätter att växa och nu har vi slagit upp portarna i Halmstad. Därför vill vi välkomna ny personal som är sugna på att vara med på början av något som kommer bli riktigt bra. Som montör hos oss kommer du att arbeta i stora och små projekt tillsammans med projektledare, montörer och tekniker.

Din bakgrund
Vi söker efter dig som har jobbat med ventilationsmontage, helst tre år eller mer. Du är självgående och tar ansvar för vad som behöver göras och hur vi kan förbättra vår produktion. Vi vill gärna att du är noggrann och att du gillar att jobba med andra men du kan även göra mindre jobb själv.

Goda kunskaper i svenska språket samt B-körkort är ett krav.

Vår framgång är bara luft
Du kommer att arbeta med spännande projekt i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är ett av Sveriges största ventilationsföretag med ca 600.Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, vi vill alltid leverera över förväntan. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Hos oss på Assemblin är varje uppdrag unikt och därför blir varje lösning unik. Vi är stolta över det vi gör och inte minst över alla de som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson
Är detta din nästa utmaning? Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Ajhan Jejna på 010-452 71 10 eller ajhan.jejna@assemblin.se.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från företag som säljer rekryteringstjänster.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juni 2019 (48 dagar kvar)