Projektledare till Assemblin Ventilation Halmstad

Projektledare till Assemblin Ventilation Halmstad

Engagerad Projektledare till vår nystartade filial i Halmstad
Assemblin Ventilation fortsätter sin expansion med att starta verksamhet i Halmstad. Vi ska sätta ihop en stark laguppställning som kan etablera sig i området, därför ser vi fram mot att få anställa en rutinerad projektledare inom entreprenad. Vi hoppas att du är nyfiken på att få veta lite mer om oss och vad vi kan erbjuda dig!

Som projektledare på Assemblin Ventilation har du ansvar för projektet från startmöte till slutmöte - både vad gäller genomförande och det ekonomiska ansvaret. Du kommer vara delaktig i ett tidigt skede och leda och styra projekteringen så att innehåll från kontrakt och förfrågningsunderlag är känt, jobba med att upprätta och bibehålla goda kundrelationer, tillföra teknisk kompetens för att lösningen till kund blir den bästa. Utöver det så ska du givetvis också leda projektet i form av att vara ett stöd gentemot våra erfarna och kunniga montörer som är ute och tillsammans med dig förverkligar din projektplan.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet från installations- eller byggbranschen och har ansvarat för ett flertal projekt. Att följa upp och genomföra prognoser är en viktig del av arbetet så vi ser gärna att du har goda kunskaper i ekonomiskt tänkande även om det är din tekniska bakgrund som väger tyngst.

För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad, noggrann och har en förmåga att ändra riktning om något oförutsett skulle hända. Du motiveras av att se hur dina idéer och ditt planeringsarbete resulterar i faktiska resultat. Du har en förmåga att förklara och sälja in dina idéer till andra. Att koordinera alla småbitar till en helhet är något som motiverar dig i ditt dagliga arbete. För att sammanfatta så tror vi att du kommer lyckas och trivas riktigt bra om du har ett starkt intresse för kombinationen av teknik, människor, ekonomi och affär.

Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.

Vår framgång är bara luft
Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, vi vill alltid leverera över förväntan. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Hos oss på Assemblin är varje uppdrag unikt och därför blir varje lösning unik. Vi är stolta över det vi gör och de personer som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson
Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba hos Assemblin Ventilation? Välkommen att registrera din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. Om du har några frågor kontakta gärna Ajhan Jejna på ajhan.jejna@assemblin.se eller 010-452 71 10.

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Ajhan Jejna
Telefon 010-452 71 10
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juni 2019 (48 dagar kvar)