Konstruktör/projektör till Assemblin Ventilation Halmstad

Konstruktör/projektör till Assemblin Ventilation Halmstad

Det är insidan som räknas - vill du vara med och bestämma hur den ska se ut?
Vi fortsätter att växa och är nu i startgroparna med att bygga upp en helt ny filial i Halmstad. Därför behöver vi nu ta in en erfaren konstruktör som vill vara med på början av någonting nytt. Som konstruktör på Assemblin Ventilation kommer du att arbeta med design och konstruktion i CAD. Du tar fram ritningar på ventilationsanläggningar i samråd med våra projektledare, montörer och beställare. Din uppgift blir att skapa ritningar och underlag för tekniska beskrivningar samt löpande informera om tekniska förändringar (ÄTA) i projektet. Som konstruktör spelar du en viktig roll för vårt lag i de olika projektfaserna, från början till slut.

Din bakgrund
Vi söker dig som är en stjärna vid ritbordet och som trivs med att få gräva ner dig riktigt djupt för att lösa problem. För den här tjänsten är det meriterande om du har en ingenjörsutbildning med inriktning installation och/eller bygg. Du behöver ha mycket goda kunskaper i MagiCAD. Det är även önskvärt att du har jobbat inom installationsbranschen tidigare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för just den här tjänsten ser vi framför oss att personen ska vara kreativ, pålitlig och ha en god samarbetsförmåga.

Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.

Vår framgång är bara luft
Du kommer att arbeta med spännande projekt i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, vi vill alltid leverera över förväntan. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Hos oss på Assemblin är varje uppdrag unikt och därför blir varje lösning unik. Vi är stolta över det vi gör och inte minst över alla de som ser till att få det gjort.

Ansök och bli en del av Assemblin Ventilation
Nu hoppas vi att du är nyfiken på att veta ännu mer om Assemblin Ventilation och den här specifika tjänsten. Välkommen att registrera din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Vi bjuder in till intervjuer löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Ajhan Jejna på 010-452 71 10 eller ajhan.jejna@assemblin.se.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från företag som säljer rekryteringstjänster.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 juni 2019 (46 dagar kvar)