Serviceelektriker & driftsättare inom säkerhet till Assemblin El Halmstad

Serviceelektriker & driftsättare inom säkerhet till Assemblin El Halmstad

Vill du tillhöra vårt A-team?

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget.

Assemblin El Halmstad söker en serviceelektriker med inriktning brandlarm/säkerhet samt nätverksinstallationer. Arbetet innebär både service och driftsättning av brand-/säkerhetsanläggningar samt fiber och nätverksinstallationer i Halmstad med omnejd.

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du har erfarenhet av service och driftsättning av brandlarm/säkerhet och nätverksinstallationer. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar underordnad projektledaren och skall kunna arbeta såväl självständigt som i grupp med kollegor eller andra yrkesverkssamma på en arbetsplats.

Är du den vi söker?

Information och ansökan

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2021-03-12. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Johan Eriksson på nummer 010-472 33 46 eller e-post Johan.x.erikssson@assemblin.se.
Mer info
Kontaktperson Johan Eriksson
Telefon 076-856 37 77
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (13 dagar kvar)