Däckmontörer Halmstad

Om jobbet

Om tjänsten

Arena Personal bemannar för kunders räkning däckmontörer till höstens däcksäsong.
Tillträde kommer att vara i oktober/november i Halmstad.

Din profil

Vi söker DIG som i första hand har erfarenhet av att arbeta som däckmontör och som snabbt kan komma igång inför höstens däcksäsong. Vi söker främst dig som kan arbeta självständigt, tar initiativ och tillsammans med dina arbetskamrater kan planera arbetet framåt.
Arbetet är till stor del fysiskt krävande och det krävs stor uthållighet.
Kundkontakt kan förekomma i arbetet, därför är det viktigt att du kan tala och skriva svenska och körkort krävs. Har du truckkort är det en merit.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Du blir antställd hos oss på Arena personal och uthyrd till våra kunder. Detta ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens och utökar ditt nätverk.
Du har nära kontakt med din personalansvarige på Arena som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi går igenom ansökningarna löpande, så ansök redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 okt

Om företaget

Arena Personal är experter på bemanning. Vi arbetar med både kollektivanställda och tjänstemän, vi är rikstäckande och verksamma inom en mängd olika branscher och områden.
Vi arbetar med väl utarbetade leveransprocesser vilket ger oss en hög träffsäkerhet och är en trygghet för dig. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.