Förråds-/Lagerarbetare till Halmstad

Förråds-/Lagerarbetare till Halmstad

Om tjänsten

Till vår konsultverksamhet i Halmstad söker vi Förråds-/Lagerarbetare.

Arbetsuppgifter:

Förråds-/Lagerarbetaren tar emot och sänder iväg varor. Du genomför kontroll av mottagna varor så att leveransen är korrekt och har en god kontakt med leverantören.
I arbetsuppgifterna ingår även truckkörning lastning och lossning, uppdatering av materialrörelser i datasystem, tunga lyft och viss avveckling och inventering.

Du blir anställd av på Arena Personal och arbetar som uthyrd medarbetare. Tjänsten är på en myndighet vilket kommer innebära att en registerkontroll kommer att göras på dig som slutkandidat i rekryteringsprocessen.

Din profil

Som Lagerarbetare hos vår kund behöver du ta egna initiativ, vara flexibel och ha förmågan att arbeta under eget ansvar och har lätt för att samarbeta med andra. Arbetets omfattning är 16 timmar/vecka förlagt på två arbetsdagar. Du som söker tjänsten skall ha en bisyssla minst omfattning 50%, för att vara aktuell till tjänsten. Bisyssla kan vara, studerande, anställning, pensionär eller likande.

Krav på kvalifikationer är:
  • Tidigare erfarenhet av lager/förrådsarbete
  • 3-årigt gymnasium eller motsvarande
  • Truckkort
  • B-körkort
  • God datorvana
  • Kan arbeta två dagar i veckan.
  • Krav på att du har en annan bisyssla med omfattning minst 50%, (Studier, pension, anställning mm)
För att lyckas och trivas i rollen är du van att arbeta med fysiskt tungt arbete, är noggrann och arbetar systematiskt även i stressiga situationer. Vi vill att du har en god hälsa och fysik då du arbetar mycket med kroppen.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare.