R360 Resort Systems söker utvecklare (som gillar skidåkning!)

R360 Resort Systems söker utvecklare (som gillar skidåkning!)

r360 Resort Systems AB utvecklar ett affärssystem som är skräddarsytt för fjällvärlden. Under senaste året har de vuxit med nya anläggningar som använder deras system, bland annat Idre Fjäll och Kläppen. Nu utökas teamet och söker dig som brinner för kodning, utveckling och som vill jobba i ett härligt team med snövisioner. Läs mer om tjänsten.

Om tjänsten
Systemet, som går under namnet r360, används under hela gästens resa, allt från tex. bokning av boende, skipass, skidskola, skidhyra online/via telefon till incheckning, ekonomihantering eller köp av tjänster på plats. Kunderna återfinns på flera av de största skidanläggningarna i Sverige och Norge. Målet är att bli nordens ledande anläggningssystem inom den alpina branschen.

I rollen som utvecklare på r360 arbetar du i olika projekt, såväl stora som små. Under vintersäsongen är det större fokus på drift, service och löpande systemförbättringar och under vår/sommarsäsong ligger fokus på att nyutveckla och nykoda. Du har mycket interna kontakter men även till viss del externa kontakter med kunder.

Stora delar av systemet är idag skrivna i Delphi. Tidigare erfarenhet av detta programmeringsspråk eller om du tidigare jobbat med .NET gör att du snabbt kommer in i arbetet. Planen är att dels underhålla det befintliga systemet men samtidigt utveckla för framtiden. All nyutveckling sker i .NET och hela miljön ligger i Microsoft Azure. Du arbetar kontorstid, i härliga lokaler ett stenkast från Lilla torg. Där sitter även Effectsoft som är en nära samarbetspartner.

Om dig
Vi söker dig med kunskap inom systemutveckling. Eftergymnasial utbildning inom IT, programmering, systemvetenskap eller likvärdigt är meriterande men inget krav. Kanske har du istället förvärvat din kunskap genom arbete inom relevant område. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i team och är inte rädd för att kavla upp ärmarna. Du känner igen dig som effektiv, nyfiken och serviceinriktad. Erfarenhet från resebranschen eller av något bokningssystem är ett plus.

Viktigt för tjänsten:
  • att du vill arbeta med att vidareutveckla ett befintligt system såväl som bygga nytt
  • något eller flera års erfarenhet av systemutveckling
  • via utbildning, ett brinnande intresse på fritiden eller relevant arbete
  • att du är effektiv, driven och serviceinriktad - flytande engelska i tal och skrift är ett krav
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget
r360 är ett komplett system för alpina anläggningar som utvecklas tillsammans med kunderna utifrån deras behov. r360 har idag 20 kunder som utgör en majoritet av de större vinterturistanläggningarna jämnt fördelade i Sverige och Norge. Bolaget bedriver utveckling, support och försäljning av bokningssystemet r360 med tillhörande integrerade moduler.

Om anställningen
Företaget erbjuder dig en anställning i en platt organisation som befinner sig i en växtfas med stora framtidsambitioner. Du får friskvårdsbidrag, möjlighet till massage, möjlighet till flex. Atmosfären på kontoret i Halmstad City är "som hemma". De sparkar oss av sig skorna när de kommer, spelar FIFA på lunchen och har kul tillsammans.

Om ansökan
r360 har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten har start enligt överenskommelsen och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Hanna Bonli 0736 84 77 73.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.