Vitvarureparatör till PART Fastighetsförvaltning AB

Vitvarureparatör till PART Fastighetsförvaltning AB

Vill du vara en del att av Hallands utnämnda superföretag? Har du tidigare erfarenhet av arbete med vitvaror/ventilation/tekniskt underhåll? Är du tekniskt kunnig och intresserad av nya utmaningar? Läs vidare!

Om tjänsten
Tjänsten som vitvarureparatör för PART Fastighetsförvaltning innebär arbetsuppgifter inom reparation och service av vitvaror. Arbetet kan även innehålla andra tekniska uppgifter inom fastighetsförvaltning. Du kommer att arbeta med ett digitalt ärendehanteringssystem där du utifrån det planerar och prioriterar dina arbetsuppgifter. Arbetet sker självständigt ute hos kunderna, som är bostadsrättföreningar och hyresgäster, runt om i Halmstad med omnejd. Arbetet är förlagt dagtid, måndag till fredag, men kan sporadiskt innebära jour.

Om dig
Vi söker dig med utbildning eller tidigare erfarenhet inom vitvaror, ventilation eller liknande. Du behöver ha enkel el-behörighet/el-kunskap för att klara av jobbet. Som person är du socialt kompetent, ansvarstagande och har ett positivt förhållningssätt. Du trivs att arbeta självständigt, samtidigt som du är bekväm och serviceinriktad i mötet med människor.
Körkort samt flytande svenska i både tal och skrift är ett krav.

Viktigt för tjänsten:
  • Tidigare erfarenhet av vitvaror, ventilation och/eller tekniskt underhåll
  • Enkel el-behörighet
  • Körkort B
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om PART
PART Fastighetsförvaltning är specialister på ekonomisk och teknisk fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och fastighetsbolag. Hos PART fastighetsförvaltning får du uppleva det lilla företagets närhet till kunder och kollegor och vara en viktig del i PARTs framtida resa.

Om anställningen
PART har valt att samarbeta med Adecco i denna process, frågor och funderingar besvaras av ansvarig rekryterare. Tjänsten är en rekrytering på heltid och ska tillsättas omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande.

PART fastighetsförvaltning erbjuder dig:
  • Friskvårdsbidrag, kollektivavtal och tjänstepension
  • Tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Hanna Bonli via 0736 84 77 73.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.