Underhållsmekaniker till producerande företag

Underhållsmekaniker till producerande företag

Om tjänsten
I din roll som underhållsmekaniker arbetar du självständig, på nattskift. Tjänsten innebär arbete med akuta reparationer såväl som förebyggande underhåll på fabrikens maskiner. I arbetet ingår en del svetsning, svarvning och diverse verkstadsarbeten. Arbetsplatsen är belagd strax söder om Halmstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
  • Akut samt förebyggande underhåll/reparation
  • Byte av maskindelar som gått sönder
  • Felsökning
  • Smörjning
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att bygga och underhålla maskiner sedan tidigare, eller du som gillar att meka på din fritid. Du kanske har en passion för att meka med bilar och vill använda ditt tekniska intresse i ditt yrke? Som person är du praktiskt lagd och van att arbeta självständigt. Du som söker tjänsten har erfarenhet av svetsning, svarvning samt mek. Meriterande är det om du har en verkstadsteknisk utbildning.

Viktigt för tjänsten är:
  • att du är praktiskt lagd
  • trivs att arbeta självständigt
  • ett genuint intresse för maskiner och motorer
  • verkstadsteknisk utbildning
Om anställningen
Tjänsten som mekaniker är en del av vår personaluthyrning och är ett löpande uppdrag med tillsättning enligt överenskommelse. Du är anställd av oss på Adecco, men arbetar ute hos vår kund. För rätt person finns det goda möjligheter till anställning hos kund.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 apr 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.