Truckförare till sommarvikariat

Truckförare till sommarvikariat

Nu söker vi truckförare till ett sommarvikariat i Torup. Har du körkort, tillgång till bil samt körvana av motviktstruck? Trivs du med att arbeta skift? Kan du arbeta hela sommaren? Kanske denna tjänst är något för dig!

Om tjänsten
Som truckförare kommer du att arbeta med hantering av inkommande och utgående gods tillsammans med ett härligt team på lagret. Gårdskörning förekommer. Du kommer att spendera större delen av arbetsdagen med att köra truck. Arbetstiden är belagd på 2 skift.

Om dig
Du som trivs med att arbeta i både team och självständigt kommer trivas i denna roll som truckförare. Du är stresstålig och noggrann som person. Du har erfarenhet av att arbeta inom lager eller produktion. För att vara aktuell för detta uppdraget är det en förutsättning att du har truckkort B samt en god körvana av motviktstruck. Du bör även ha B-körkort och tillgång till bil.

Saker som måste checkas av för att vara rätt person för tjänsten:
  • körkort och tillgång till bil
  • truckkort B
  • kan jobba v.25-35
  • arbeta 3 skift
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är en del av vår personaluthyrning med tillsättning enligt överenskommelse. Du är anställd av oss på Adecco Halland och arbetar ute hos våra kunder. Till att börja med är anställningen under sommarmånaderna, men för rätt person finns stora möjligheter till en förlängd anställning på Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare vardagar kl 13-16
Lisa Åberg 0736-847663.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lager, truck, Adecco, Halmstad, Hyltebruk
Mer info
Kontaktperson Lisa Åberg
Telefon 0736847663
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.