Truckförare till sommaruppdrag- studenter

Truckförare till sommaruppdrag- studenter

Studerar du och är på jakt efter sommarjobb som truckförare? Har du truckkort B1 och har erfarenehet av att köra motviktstruck? Har du körkort och bil? Kan du jobba v.29-32? Nu söker vi efter truckförare till vår kund i Halmstad.

Om tjänsten
Som truckförare kommer du att arbeta med hantering av inkommande och utgående gods tillsammans med ett härligt team på lagret. Du kommer att spendera större delen av arbetsdagen med att köra truck. Arbetstiden är belagd på 2 skift v.29-32.

Om dig
Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du som trivs med att arbeta i både team och självständigt kommer trivas i denna roll som truckförare. Du är stresstålig och noggrann som person. Du har erfarenhet av att arbeta inom lager eller produktion. För att vara aktuell för detta uppdraget är det en förutsättning att du har truckkort B samt en god körvana av motviktstruck. Då det är gårdskörning krävs även att du har körkort.

Saker som måste checkas av för att vara aktuell för tjänsten:
  • körkort och tillgång till bil
  • truckkort B
  • kan jobba v.29-32
  • arbeta 2 skift
  • studieintyg eller intyg på annan sysselsättning på minst 50%
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Uppdraget som truckförare hos vår kund startar innan sommaren och sträcker sig över sommaren.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om Ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Lisa Åberg via lisa.aberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start v.29. Som konsult får du en anställning i Adecco Student. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Vi rekryterar löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 18 juni 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.