Truckförare med stort engagemang

Truckförare med stort engagemang

Är du en ansvarstagande och driven person som älskar att köra truck? Vill du ingå i ett team med god laganda och stort engagemang? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten
Som truckförare hos vår kund är din huvudsakliga uppgift att hämta och lämna material med hjälp av truck. Då godset är skrymmande krävs det att du har en god körkänsla och förmågan att överblicka svåra situationer. Du kommer arbeta hos en av våra kunder i Halmstad som nu effektiviserar och förbättrar sitt lager. Du blir en viktig del i att arbetet flyter på obehindrat.

Om dig
Vi söker dig som har lång erfarenhet av att köra truck. Du har använt trucken dagligen i ditt tidigare arbete och vet hur man på bästa sätt manövrerar gods som är otympligt. Det är meriterande om du har erfarenhet av sidlastare (C4) men även motviktstruck (B1)och skjutstativtruck (B3) samt fyrvägstruck (B6).
Som person är du social och serviceminded. Vidare är du ansvarstagande och driven samt har fömågan att planera ditt arbete på bästa sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader med chans till förlängning och en tillsvidareanställning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Åberg 0736-847663

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lisa Åberg
Telefon 0736847663
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.