Traversförare i Halmstad

Traversförare i Halmstad

Har du traverskort och Truckkort? Vill du arbeta som maskinoperatör? Tillgänglig omgående? Då har vi kanske uppdraget för dig.

Om jobbet
Vi söker just nu en erfaren maskinoperatör med traverskort samt truckkort till vår kund. Du kommer att arbeta som maskinoperatör och till din hjälp använder du travers samt truck. Arbetstiderna är förlagda på 2 skift.

Om dig
För att trivas i rollen som traversförare ser vi att du har ett par års erfarenhet av travers och truckkörning. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Som person är du pigg och glad, självgående och arbetsvillig. Du trivs bra med att arbeta självständigt samtidigt att du trivs med att vara en del av ett team. Vidare är du prestigelös och har lätt för att kommunicera.

Krav för att vara aktuell för tjänsten:
  • Traverskort
  • B-körkort
  • Truckkort A + B
  • Flytande svenska
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som maskinoperatör är en del av vår personaluthyrning med tillsättning omgående. Du är anställd av oss på Adecco Halland och arbetar ute hos våra kunder.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare vardagar kl 8-16
Jennifer Persson via jennifer.persson@adecco.se / 0736847099

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 juli 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.