Transportplanerare till internationellt företag

Transportplanerare till internationellt företag

Har du goda erfarenheter av transportbranschen? Är du en strukturerad person som är öppen och ansvarstagande? Nu söker vi en transportplanerare till ett vikariat.

Om tjänsten
Vi söker en transportbokare/transportplanerare med tidigare erfarenhet som snabbt kan sätta sig in i uppdraget. Arbetsuppgifterna rör främst trafikledning och planering globalt, orderhantering, administration samt uppföljning. Företaget ligger i Getinge utanför Halmstad och är ett stort internationellt företag. Arbetstiderna är kontorstider med möjlighet till flex.

I din roll som transportplanerare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Trafikledning
  • Orderhantering
  • Uppföljningsarbete
Om dig
Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som transportbokare/transportplanerare. Att vara strukturerad, stresstålig och fokuserad är viktiga egenskaper. Vidare ser vi gärna att du har ett eget inre driv och att du bidrar till ett lösningsorienterat och öppet klimat på arbetsplatsen. Du har god vana av att arbeta i affärssystem.

Viktigt för tjänsten är:
  • tidigare erfarenhet och förståelse för liknande arbetsuppgifter
  • flytande svenska och engelska i både tal och skrift
  • goda kunskaper i Office - paketet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag, en vikariatanställning med start 16 mars som löper fram till och med 2 oktober. Under uppdragsperioden är uppdraget på heltid. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 mars 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.