Teamledare till produktion i Halmstad

Teamledare till produktion i Halmstad

Om tjänsten
Som Teamledare är din roll att leda och fördela arbetet för ett team bestående av fem maskinoperatörer. Du arbetar även själv på maskinlinjen. Tillsammans med medarbetarna på din avdelning säkerställer du en effektiv och kvalitetssäkrad process. Du arbetar med daglig uppföljning och support för att teamet ska nå sina produktionsmål. Tjänsten innebär också att, tillsammans med teamet, hantera eventuella avvikelser. Du rapporterar till produktionsledningen.

Om dig
Vi söker dig med teknisk bakgrund och intresse, och med erfarenhet som maskinoperatör, processoperatör eller liknande. Du har kunskap inom ritningsläsning och CAD. Tempot kan ibland bli högt och uppgifterna många, så det är en förutsättning att du kan arbeta självständigt under ansvar. Det är inget krav, men starkt meriterande om du har erfarenhet av ledarskap inom produktion sedan tidigare. Det viktigaste är dock att du är rätt person.

Vi söker dig som är ansvarstagande och som gillar ordning och reda. Du är bra teamplayer, är vass på att planera och är trygg med att ta beslut. Du är också kommunikativ, socialt kompetent och ser utmaningar istället för problem. Som teamledare har du inget formellt personalansvar men rollen innebär samordning av teamet och det är därför viktigt att du har erfarenhet och/eller fallenhet för att leda andra.

Om anställning och ansökan
Tjänsten som Teamledare är en direktrekrytering till ett stort och stabilt producerande företag i Halmstad. Tillsättning är omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande och frågor samt ansökningar behandlas i ett första skede av Adecco.

Du arbetar dagtid, måndag till fredag. Förutom trevliga kollegor får du möjlighet att utvecklas i din roll och på sikt även inom företaget.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Bonli på 0736 84 77 73.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.