Erfarna svetsare till Getinge Sterilization

Erfarna svetsare till Getinge Sterilization

Har du tidigare erfarenhet av svetsning? Är du en duktig svetsare i framförallt TIG med erfarenhet av svetsninig i rostfritt stål? Då har vi uppdraget för dig!

Om tjänsten
Vår kund är ett etablerat företag inom produktion och lång erfarenhet inom sin bransch. Getinge Sterilization arbetar med att tillverka och sälja högkvalitativa produkter. Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att svetsa, montera och säkerställa att ditt arbete är av högsta kvalitet. Vi söker dig med svetsutbildning.

Om dig
Du som är engagerad, trivs med att ta ansvar och tycker om att arbeta med händerna kommer känna att du hittat rätt här. Noggrannhet är en viktig egenskap för denna tjänst. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbeten. Det är meriterande om du har svetsutbildning och licenser i framförallt TIG, men en del svetsninig inom MIG & MAG, samt robotsvetsning förekommer också, självklart har du kunskap i ritningsläsning.

Viktigt för tjänsten är:
  • svetserfarenhet
  • noggrann och kvalitetsmedveten
  • körkort B samt tillgång till egen bil
Skriv gärna i ditt CV vilka svetstekniker du har erfarenhet av. Vid personligt möte använder vi oss av en kompetensmatris för att säkerhetställa din kompetens inom de olika svetsområdena.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som svetsare är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas i november, men rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Lisa Åberg via 0736-847663

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 dec (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.