Svetsare till kund i Halmstad

Svetsare till kund i Halmstad

Adecco söker industriarbetare med svetskompetens

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som industrimedarbetare hos en av våra kunder. Din arbetsdag och arbetsuppgifter kan variera då arbete kan förekomma på olika avdelningar och stationer. Du kommer att arbeta 2-skift.

Om dig
Du är tekniskt händig och har erfarenhet av svetsning, men det är inget krav på svetslicens. Som person är du lättlärd, ansvarsfull, flexibel och stresstålig. Körkort och tillgång till bil är ett krav, likaså god svenska i tal skrift.

Vad erbjuder vi?
Du kommer att bli anställd i Adecco och uthyrd till kund för det aktuella uppdraget. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt! Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jennifer Persson, via jennifer.persson@adecco.se / 0736847099

Välkommen att söka!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 dec 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.