Support / Automationstekniker till System Hall!

Support / Automationstekniker till System Hall!

Om tjänsten
Som Support automationstekniker på System Hall ska du vara ett stöd för övriga avdelningen med att upprätta program och driftsätta våra anläggningar. Det ingår även att utföra eftermarknadsjobb och vid behov felsöka anläggningar hos kund.

Tjänsten är förlagd dagtid, måndag till fredag. Du arbetar i nya trevliga lokaler i Falkenberg.

Om dig
Vi söker dig med minst 2 år arbetslivserfarenhet av PLC-programmering. Tidigare erfarenhet av arbete som industrielektriker är meriterande. Vi förutsätter att du som söker har en god teknisk förståelse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom träindustrin. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska såväl tal som skrift. Körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen har du som söker en god kommunikativ förmåga och kan interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra. Du är flexibel i ditt arbetssätt, serviceminded och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Om vår kund System Hall AB
System Hall AB grundades 1986 och är ett privatägt företag med huvudkontor i Falkenberg. Bolaget utvecklar kompletta maskinlinjer till deras kunder inom den förädlade träindustrin och omsätter närmare 100 miljoner.

Här får du möjlighet att bli en del av ett familjärt företag med medarbetare som besitter många års erfarenhet och kompetens inom området. Tillsammans med handplockade underleverantörer har System Hall byggt upp en gedigen erfarenhet av såväl stora som små projekt. De strävar efter långa relationer med deras kunder, leverantörer och samarbetspartners.

System Hall befinner sig i en expansiv fas där de inom kort kommer att flytta till nya lokaler i närheten av E6an i Falkenberg.

Om ansökan och kontaktuppgifter
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse med en anställning direkt på System Hall AB. Provanställning på 6 månader kommer att tillämpas. Företaget har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Rekryteringsarbetet sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sigrid Håkansson via sigrid.hakansson@adecco.se 0736 84 73 08. Vänligen bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid.

Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!