Student med truckbehörighet B

Student med truckbehörighet B

Studerar du och är på jakt efter extrajobb på vardagar? Har du truckkort B2 och har erfarenehet av att köra höglyftande åktruck? Har du körkort och bil? Nu söker vi efter lagerarbetare med truckkort B2 till vår kund i Halmstad.

Om tjänsten
Som student hos oss på Adecco kommer främst att arbeta hos en av våra kunder på lager. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att plocka ordra samt köra truck, B2. Du kommer även få möjlighet att arbeta hos andra kunder där du har chansen att utvecklas och få prova på flertalet arbetsuppgifter inom lager och produktion. Du kommer att vara schemalagd efter din tillgänglighet och studiesituation, men du måste vara beredd på att hoppa in med kort varsel då kundernas behov kan uppstå omgående. Vi ser att du kan jobba ca 2 dagar/ vecka.

I din roll som student kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Truckkörning
  • Plock och Pack
  • Övervakning av maskin
Om dig

Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du som trivs med att arbeta i både team och självständigt kommer trivas i denna roll som lagerarbetare. Du är stresstålig och noggrann som person. Du har erfarenhet av att arbeta inom lager. För att vara aktuell för detta uppdraget är det en förutsättning att du har truckkort B2 samt en god körvana av höglyftande åktruck.

Saker som måste checkas av för att vara aktuell för tjänsten:
  • Truckkort B2
  • Körkort och tillgång till bil
  • Arbeta ett par dagar i veckan
  • Studieintyg eller intyg på annan sysselsättning på minst 50%
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Uppdraget som lagerarbetare hos vår kund startar omgående.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om Ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Lisa Åberg via lisa.aberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Student. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Vi rekryterar löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lisa Åberg
Telefon 0736847663
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 nov 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.