Speditör till företag i Halmstad

Speditör till företag i Halmstad

Nu söker vi en speditör till vår kund i Halmstad. Vill du arbeta med transport och spedition? Trivs du med att ge service till kunder och arbeta i högt tempo? Då kanske tjänsten som speditör hos vår kund är något för dig!

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi nu en speditör till ett producerande företag, strax utanför Halmstad city. Du kommer tillsammans med några andra kollegor ansvara för allt som rör transporter och frakter. Du har fler olika kontaktytor, internt såväl som externt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter;
 • Boka transport via mail och telefon
 • Fakturera emballage
 • Skicka certifikat till kund
 • Räkna ut frakter
 • Lagerjusteringar och lagerkontroller
 • Bistå lagerchef med produktionsplanering
 • Förbereda order för produktion
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler strax utanför Halmstad, tillsammans med ca 35 kollegor i olika funktioner.

Om dig
Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll med liknande arbetsuppgifter innan. Du har en bra insikt och förståelse för det dagliga flödet på en produktion. Du är självgående, noggrann och tack vare din sociala kompetens är du bra på att samarbeta. Du känner också igen dig som flexibel, prestigelös och är van att hugga i där det behövs.

För att lyckas och trivas i rollen som speditör behöver du vara en person som gillar att arbeta proaktivt och som är duktig på att skapa dig en helhetsbild.

Viktigt för tjänsten är:
 • tidigare erfarenhet av liknanade arbetsuppgifter
 • goda datorkunskaper och vana av att arbete i något affärsysstem
 • att du som person är noggrann, flexibel och ansvarstagande
 • flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är ett långsiktigt uppdrag med goda möjligheter till anställning direkt hos kund.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande.

Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Hanna Bonli via 0736 84 77 73

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.