Servicetekniker till Sverull Elektrodynamo

Servicetekniker till Sverull Elektrodynamo

Vill du tillhöra Göteborgs vassaste gäng när det gäller mekanisk service, underhåll och reparation? Är du en person med social kompetens som vill ha roligt på jobbet samtidigt som du levererar bästa tänkbara service till kunderna? Läs då mer om den lediga tjänsten som servicetekniker på Sverull ElektroDynamo!

Om tjänsten
Sverulls huvudområde är allt som rör roterande utrustning/motorer. I rollen som servicetekniker ingår du i ett team som utför planerade underhållsarbeten, akuta arbeten vid haverier, installationer samt felsökningar. Du har hand om reparation, drift och underhåll för kundernas elmotorer, pumpar och industriväxlar m.m. Du arbetar både i företagets egna verkstad men också ute på fältet. Du ansvarar även för identifiering och inköp av delar som behövs vid renovering och underhåll. Tack vare din erfarenhet och din servicekänsla bjuder du gärna på expertråd och förslag på lämpliga åtgärder i varje enskilt fall.

Företaget erbjuder ett arbete som innebär frihet under ansvar där det är du ihop med verkstadschef som planerar hur dina arbetsdagar kommer att se ut.

Om dig
Vi söker dig med gedigen erfarenhet av mekanisk service i yrken som servicetekniker, mekaniker, underhållstekniker eller liknande. Kunskaper inom tillståndsbaserat underhåll/förebyggande underhåll och kunskap inom el ger dig en bra skjuts i processen.

Har du ett driv, rätt förutsättningar och framförallt ett intresse för mekanik och elektronik finns det även goda chanser för dig som är oerfaren inom yrket att starta och bygga din karriär på detta fantastiska företag!

Du är företagets ansikte utåt mot kunder och att du är socialt kompetent, flexibel och serviceminded är en förutsättning för att lyckas i rollen. Arbetet kräver god fysik då det ibland förekommer tunga lyft och klättrande på stegar/maskiner. Du är lösningsfokuserad, målmedveten och effektiv - alltid med fokus på god kvalité!

Saker som måste checkas av för att vara rätt person för tjänsten:
  • Gedigen erfarenhet av service, underhåll, reparation, felsökning etc.
  • Att du är serviceminded och flexibel
  • Att du har lätt för att samarbeta och sätter laget före jaget
  • B-körkort
Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Om Sverull ElektroDynamo
Sverull Elektrodynamo är en ledande aktör inom industriservice, mekaniskt underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Företaget erbjuder hela kedjan från analys, projektering och produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Företaget är verksamma på flertalet orter i Sverige med lokala serviceverkstäder och lokal lagerhållning. Sverull ingår i Axel Johnson International vars uppgift är att driva affärsutveckling och tillväxt.

Om anställningen
Sverull Elektrodynamo har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco, frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Sverull erbjuder dig:
  • Friskvårdsbidrag, tjänstepension och möjlighet att gå utbildningar
  • En trygg anställning med kollektivavtal i ett företag som stått stabilt på marknaden i många år
Om ansökan
Tjänsten har start omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder videointervjuer, tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hassti Shahidi via 0736-847125 eller hassti.shahidi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Sverull Elektrodynamo, Servicetekniker, Tekniker, Service, Mekanik, Underhåll, Elektronik, Felsökning, Reparationer, Göteborg, Adecco
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.