Serviceminded student för extrajobb i reception

Serviceminded student för extrajobb i reception

Nu söker vi en ansvarstagande och lojal student som vill vara ansiktet utåt för vår kund i Halmstad! Trivs du med att arbeta med kundservice och administration? Har du goda datorkunskaper? Då är det här det perfekta extrajobbet för dig!

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande men de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att ta emot kunder och besökare, samt svara i telefon. Du hjälper även till med administrativa uppgifter. Som receptionist kommer du att arbeta i trevliga lokaler i centrala Halmstad.
Du arbetar några dagar i månaden vid sidan om dina studier och arbetet utförs dagtid. För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du ser detta som ett långsiktigt extrajobb under studietiden. Vi ser gärna att du studerar ditt första år på högskolan och finns tillgänglig under perioder som tex jul, påsk och sommar. Företaget arbetar med produktion och är väldigt stora inom sitt område.

I din roll som receptionist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ta emot besökare och svara i telefon
  • Hantera post och e-mail
  • Lättare ekonomiarbetsuppgifter
  • Behjälplig vid resebeställningar
Om dig
Du som är student och vill arbeta extra vid behov samt tycker om att ge service kommer att trivas här. Du behöver inte ha flera års arbetserfarenhet med dig - det viktiga är att du har rätt personlighet och engagemang. Du är självgående, utåtriktad och har ett öga för ordning och reda. Har du tidigare arbetat som receptionist och/eller inom kundtjänst ser vi detta som meriterande. Du har mycket god datorvana och lär dig snabbt nya program. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som receptionist är ett konsultuppdrag med start januari 2019.

Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande med paus v52-v1. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Lisa Åberg 0736-847663

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!


Sökord

Receptionist, Student, Extrajobb, Halmstad, Adecco
Mer info
Kontaktperson Lisa Åberg
Telefon 0736847663
Område Halmstad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 jan (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.