Redovisningsekonom till internationellt företag utanför Halmstad

Redovisningsekonom till internationellt företag utanför Halmstad

Vill du arbeta i ett framgångsrikt företag strax utanför Halmstad? Söker du ett arbete där du får användning av ditt siffersinne? Känner du dig trygg i redovisning och årsbokslut? Läs mer om uppdraget!

Om tjänsten
I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta på ett internationellt bolag. Arbetet innebär ansvar för hela processen inom redovisning och bokföring, månads- och årsbokslut samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom redovisning. Du kommer ingå i en grupp om sex personer, du rapporterar till redovisningschefen. Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du även vara en stöttepelare till kollegor med andra ekonomiska funktioner.

Om dig
Vi söker dig som har en ekonomiutbildning och erfarenhet av redovisning. Det är meriterande om du tidigare arbetat i ett internationellt bolag i liknande roll. Struktur och ordning är grundläggande egenskaper hos dig och du är en lagspelare som tar tag i arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Vidare är du inte rädd för att hugga i där det behövs. Flytande svenska och engelska är ett krav då du kommer att arbeta i ett internationellt bolag och ha mycket kontakt med kollegor i andra länder.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten som redovisningsekonom är ett konsultuppdrag med tillsättning i mitten på maj -19 och sträcker sig sedan till mitten av september -19. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten förlängs. Rekryteringsarbetet sker löpande.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att

Om ansökan
Tjänsten har start enligt överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Hanna Bonli via 0736 84 77 73

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.