Redovisningsekonom till internationellt bolag

Redovisningsekonom till internationellt bolag

Vill du arbeta i ett framgångsrikt företag i centrala Halmstad? Söker du ett arbete där du får användning av ditt siffersinne? Känner du dig trygg i redovisning och årsbokslut? Läs mer om tjänsten.

Om tjänsten
I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta på ett internationellt bolag. Arbetet innebär ansvar för hela processen inom redovisning och bokföring, månads- och årsbokslut samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom redovisning. Du kommer ingå i en grupp om sex personer, du rapporterar till redovisningschefen. Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du även vara en stöttepelare till kollegor med andra ekonomiska funktioner.

Om dig
Vi söker dig som har en ekonomiutbildning och erfarenhet av redovisning. Du har tidigare arbetat i ett internationellt bolag i liknande roll. Struktur och ordning är grundläggande egenskaper hos dig och du är en lagspelare som tar tag i arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Vidare är du inte rädd för att hugga i där det behövs. Flytande svenska och engelska är ett krav då du kommer att arbeta i ett internationellt bolag.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen

Kunden har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Kunden erbjuder dig:
  • kollektivavtal samt friskvårdsbidrag
  • tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning
Om ansökan
Tjänsten har start enligt överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
  • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Lisa Åberg 0736-84 76 63

Välkommen med din ansökan!

Sökord

redovisningsekonom, ekonomi, internationellt bolag, Halmstad, iScala, ARO, Mercur, Adecco
Mer info
Kontaktperson Lisa Åberg
Telefon 0736847663
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.