PwC söker studenter!

PwC söker studenter!

Studenter sökes för extraarbete inom revision hos PwC Halland!

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du kommer ingå i en studentpool för arbete på PwC Halland. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av specifika och standardiserade arbetsmoment. Det kan t.ex. vara insamling av information, bearbetning av kundmaterial från revisorerna samt övrig administration.

Du kommer att vara behjälplig i alla kundsegment inom PwC Sverige, allt från små entreprenörsdrivna bolag till några av Sveriges allra största företag.

I din roll som timanställd student kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Vara behjälplig i den löpande hanteringen av beställda tjänster från revisionsteam
  • Ge snabb och kvalitativ service till beställande revisorer
  • Stötta kollegorna under perioder med högre arbetsbelastning
Tjänsten är ett konsultuppdrag. För att ingå i den här studentpoolen krävs det att du kan arbeta minst 20-25 timmar/vecka. Uppdraget innebär arbete på PwC:s kontor i Halland och därav kan du tänkas arbeta i både Halmstad och Varberg. Du får en timanställning i Adecco Student.

Om dig

Vi söker dig som är nyfiken, flexibel och prestigelös. Här krävs även stresstålighet och en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Det är viktigt att du är en lagspelare och att du sätter gruppens gemensamma resultat framför din egen.

Vi söker dig som har avklarad gymnasieutbildning inom ekonomi, alternativt arbetslivserfarenhet inom arbete med administration, och som nu har pågående akademiska studier inom relevant område, gärna med inriktning mot redovisning. Vi ser gärna att du har ett särskilt intresse för fortsatt arbete inom revision efter avklarade studier. Det viktigaste är att du är flexibel med din tillgänglighet då du kan bli inringd med kort varsel.

Viktigt för tjänsten är:
  • Van PC användare och behärskar Officepaketet främst Excel
  • Arbetar självständigt och ansvarsfullt
  • Arbetsinsatsen är strukturerad, analytisk och noggrann
  • Flytande engelska och svenska i både tal och skrift
  • Intresserad av arbete vid sidan av studierna under minst 12 månader framåt
  • Kan arbeta 20-25 h/vecka.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om PwC

PwC Sverige ingår i det globala PwC-nätverket som finns i 157 länder och har cirka 276 000 medarbetare. I Sverige är PwC marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning. De har cirka 36 000 kunder som består av globala företag, stora företag och organisationer, små och medelstora företag och offentlig sektor. De finns på 33 orter och har 2 900 medarbetare.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jeanette Ericsson
Tel. 0736-84 72 43

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.