Processkonstruktör till Getinge Sterlization AB

Processkonstruktör till Getinge Sterlization AB

På Getinge Sterilization får du vara med och göra skillnad - varje dag. Har du erfarenhet av konstruktion och produktutveckling? Är du intresserad av att bli en del av ett stort, internationellt och framgångsrikt företag? Läs mer om tjänsten!

Om tjänsten
Som processkonstruktör på Getinge arbetar du med konstruktion och utveckling av process- och inbyggnadssystem för kundens produkter. Du arbetar också med teknisk support inom projektledning, inköp, produktion och marknad. I rollen har du såväl interna kontakter med kollegor i olika funktioner som externa kontakter med leverantörer och kunder.

En del av tjänsten innebär teknisk dokumentation, både på svenska och engelska. Du kommer både att delta i projektgrupper samt vara ansvarig konstruktör i olika kundorderprojekt. Även löpande förbättringsprojekt är en del av vardagen.

Du har ett ansvar för att konstruktioner är fackmannamässigt utförda och följer uppsatta krav. Du arbetar ständigt med att bidra till att kvalitets- och miljöpolicyn efterföljs och att uppsatta mål inom området kvalité/miljö nås.

Arbetet sker dagtid, i ett stort team på siten i Getinge. I anslutning till kontoret finns även produktion och lager.

Om dig
Vi söker dig med teknisk utbildning från högskola/universitet samt några års erfarenhet inom konstruktion, produktutveckling eller liknande. Du har både teoretisk och praktisk erfarenhet av att arbeta i CAD-system, meriterande är det om du har erfarenhet av 3D-CAD och Solidworks.
Du förstår samband mellan tryck och temperatur och starkt meriterande är det om du utbildning eller erfarenhet inom energi.

Som person känner du igen dig som driven, kommunikativ och samarbetsvillig. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och ser lösningar istället för problem.

Viktigt för tjänsten
  • Relevant utbildning
  • Erfarenhet av att arbeta med konstruktion, CAD och i projekt
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Om anställningen
Getinge har i denna process valt att samarbeta med Adecco, frågor och funderingar besvaras av ansvarig rekryterare.

Tjänsten är en direktrekrytering på heltid till Getinge Sterilization AB. Tjänsten ska tillsättas omgående eller enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning tillämpas. Rekryteringsarbetet sker löpande. Din ansökan bör innehålla CV och personligt brev.

Om Getinge Steralization AB
Getinge är världsledande ledande leverantör av steraliseringsutrustning till hälso-, sjukvård och forskning. Företaget förser över 10 000 människor med arbete och är verksamma i över 40 länder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bonli 0736 84 77 73.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 dec 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.