Operatör till metallindustrin i Halmstad

Operatör till metallindustrin i Halmstad

Nu söker vi en operatör till vår kund med cykelavståd från Halmstad city! Har du industribakgrund, kanske industriteknisk utbildning? Trivs du med skiftarbete? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
I din roll som operatör kommer du att arbeta i en öppen och modern verkstadsmiljö. Du kommer bland annat att arbeta med operativa uppgifter som att övervaka och köra maskiner, fixturera verktyg & sortera produkter. I rollen som operatör jobbar du i ett team om 3 personer. Arbetstiden är 2 skift måndag-fredag.

Om dig
Du som har teknisk bakgrund eller tidigare erfarenhet av att arbeta inom industri och har ett intresse för att arbeta med händerna har goda förutsättningar för att klara av rollen som operatör. Vi söker alltså dig som har erfarenhet av att arbeta som operatör eller som vill lära dig mer om det. Meriterande för tjänsten är om du har teknisk utbildning och tidigare erfarenhet av arbetet som maskinoperatör.

Som person är du positiv, lojal, noggrann och har ett intresse av att lära och utvecklas. Det är av stor vikt att du har lätt för att jobba i grupp. Att komma i tid och vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig.
Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose vår kunds behov.

Viktigt för tjänsten är:
  • att du är positiv, noggrann och aktiv på arbetet
  • viljan att lära
  • tidigare erfarenhet från industri
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om uppdragsgivaren
I över 70 år har vi stått för banbrytande utveckling och varit världsledande inom beläggningar med tunnfilm. Vi lever vår passion för ytbeläggningar med en unik kombination av hållbar utveckling, innovativ drivkraft, entreprenörsanda och tradition. Detta gynnar både våra kunder och vår miljö - igår, idag och imorgon.

Om anställningen
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag med start i slutet av augusti. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos kund.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Lisa Åberg via 0736 84 76 63

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Operatör, maskinoperatör, verkstad, industri, ytbeläggning, Halmstad, Halland, Adecco
Mer info
Kontaktperson Lisa Åberg
Telefon 0736847663
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.