Operatör till Oerlikon

Operatör till Oerlikon

Är du redo för nästa utmaning där du kommer få arbeta i en multifunktionell roll som operatör samtidigt som du får ta mycket ansvar? Har du tidigare arbetat inom industri och har ett tekniskt intresse? Då har vi tjänsten för dig!

Om Tjänsten
Som operatör på Oerlikon kommer du att vara en viktig nyckelperson i teamet, som idag består av 5 personer. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och du kommer att samarbeta med samtliga avdelningar på företaget. Du kommer att vara en viktig del av hela processen, där du kommer att arbeta multifunktionellt på flera olika stationer.

Dina arbetsuppgifter kommer delvis bestå av:
  • Fixturering
  • Underhåll av maskiner
  • Skötsel av automatiska och manuella tekniska processer
  • Vara en hjälpande hand på övriga avdelningar
Arbetet är förlagt på 2-skift.

Om dig
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som har arbetat flera år inom industri. Du ska ha erfarenhet av att arbeta som operatör samt vara händig. Som person är du ansvarstagande, lyhörd och ödmjuk. Vi ser även att du är en social och positiv problemlösare som uppskattar ett varierade arbete, där du kommer att vara en viktig nyckelperson. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i produktionssystem.

Viktigt för tjänsten:
  • Du har en industriell bakgrund
  • Flytande svenska i tal och skrift, samt behärskar engelska i tal och skrift.
  • Du är ödmjuk och har en vilja att lära dig.
Meriterande för tjänsten:
  • Erfarenhet av industriverktyg
  • Kunskaper i SAP
  • Teknisk utbildning
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Om Företaget
Oerlikon är ett globalt innovativt powerhouse för ytteknik, polymer bearbetning och additive manufacturing inom nyckelindustrier såsom flyg, fordon, energi, verktyg och textilier. Vi fungerar som en nyckelpartner som möjliggör för våra kunder att nå sina mål att optimera prestanda, funktion och hållbarhet hos sina produkter och tillverkningsprocesser. Våra lösningar minskar transportutsläppen, maximerar livslängden och prestandan hos verktyg, ökar energieffektivitet och främjar intelligent material samt hållbar polymerbearbetning. Dessa prestationer är bevisade kännetecken för vårt globala ledarskap. Vi på Oerlikon omfamnar mångfald. Detta återspeglas i fler än 10 600 anställda, som representerar över 93 nationaliteter och vår närvaro i fler än 37 länder och 179 platser över hela världen. Lär dig mer om Oerlikon: www.oerlikon.com/balzers/se

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning enligt överenskommelse. Uppdraget är löpande och det finns stor chans till anställning direkt hos kunden. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jennifer Persson, via jennifer.persson@adecco.se / 0736847099

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.