Nätverkstekniker till GleSYS

Nätverkstekniker till GleSYS

Tillsammans med deras tjänster, medarbetare, kunder och investerare är GleSYS marknadsledande på klimatsmart hosting. Nu växer GleSYS nätverksavdelning och det finns en möjlighet att vara med på den fortsatta tillväxtresan!

Om tjänsten
Som nätverkstekniker arbetar du med installation, drift, underhåll och support av nätverksrelaterade produkter och tjänster. Du kommer att arbeta med planering av olika nätverkslösningar till konfiguration och felsökning i kundens IT-miljö. Arbetet pendlar mellan planerade uppgifter och akuta åtgärder vid eventuella problem. Du arbetar på plats i datacentret i Falkenberg men också ute på fältet hos kunderna. Du ingår i nätverksteamet på fem personer men samverkar med flera andra avdelningar på GleSYS, ex driftavdelningen.

Arbetstiderna är dagtid med möjlighet till flex. Introduktionen kommer anpassas efter din nivå, men oavsett kommer du tas emot av ett härligt gäng som delar ditt intresse för IT. Arbetsplatsen finns på huvudkontoret i Falkenberg - i ett nybyggt klimatsmart datacenter som drivs av 100 procent förnyelsebar energi och omvandlar all överskottsvärme till fjärrvärme.

Om dig
Vi söker dig med erfarenhet, men främst ett stort intresse, för nätverk och IT-infrastruktur. Kanske har du förvärvat kunskap genom studier inom ex. datorteknik eller el? Eller har du haft ett intresse för IT och nätverk så länge du kan minnas och nu vill ta steget att arbeta med det på heltid?

Du har grundläggande kunskap inom installation och felsökning av fiberoptiska nät samt av Routing, switching, MPLS m.m. Har du erfarenhet av Python och/eller arbete i datacenter är det meriterande. Det du inte kan när du börjar kommer du att få lära sig längst vägen av kompententa kollegor och utbildningar.

Det viktigaste är att du är rätt person. För GleSYS innebär det att du är en team player som utför ditt jobb med stor nyfikenhet och entusiasm, och som möter kunder och medarbetare på ett sätt som motsvarar GleSYS värdegrund. Då du har flera kontaktytor, både internt och externt, är en god social kompetens och en kommunikativ förmåga viktigt. Du känner också igen dig som analytisk och prestigelös.

För att lyckas och trivas i rollen bör du lockas av att arbeta i en expansiv organisation där det händer saker, både ofta och snabbt. Du bör också trivas med att jobba självständigt såväl som i team, vid datorn men också hands-on ute hos kunder. Körkort är ett krav.

Om GleSYS
GleSYS erbjuder IT-infrastruktur som tjänst (IaaS) inom branscher med höga krav på tillgänglighet och upptid, som e-handel och cybersäkerhet. Bolaget grundades i Falkenberg 1999 och befinner sig en expansiv fas. Vi äger och driftar tre egna datacenter, i Falkenberg, Stockholm och Uleåborg, och erbjuder cloudtjänster i Oslo, Amsterdam och London. GleSYS agerar även internetleverantör genom ett omfattande europeiskt fibernät. Med kontor i Falkenberg, Malmö, Stockholm och Uleåborg i Finland är vi i dagsläget 60 anställda. Miljö och klimat genomsyrar allt vi gör på GleSYS och tillsammans med våra tjänster, medarbetare, kunder, investerare är vi idag marknadsledande på klimatsmart hosting.

GleSYS erbjuder bland annat:
  • Stora möjligheter att påverka ditt arbete och vidareutveckling
  • Flexibla arbetstider
  • Friskvårdsbidrag
  • Sjukvårdsförsäkring
Om anställning och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. GleSYS har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco, frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Hanna Bonli via 0736 84 77 73.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.