Montör till produktion

Montör till produktion

Adecco söker nu montör till företag i Halmstad. Du kommer arbeta med montering av företagets produkter i produktionsmiljö. Trivs du med arbete inom industri, produktion eller lager? Passar detta in på dig kan vi ha tjänsten för dig!

Om tjänsten

Som montör kommer du arbeta inom tillverkningsindustrin där du arbetar med att montera ihop komponenter. Det kan vara pilligare montering men också ett fysiskt tungt arbete då du bygger ihop större delar.
Arbetet är förlagt på dagtid. Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Montering

Om dig

Vi söker dig som vill arbeta inom produktion och industrimiljö. Du trivs med ett fysiskt arbete och har intresse för teknik. Vissa delar av monteringen kan vara mindre och vissa delar större, du ska vara fingerfärdig och trivas med att arbeta med händerna. Meriterande är om du har truckkort men detta är inget krav.

Vidare ser vi att du är noggrann, positiv och trivs i ett socialt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tekniskt intresse
  • Trivs med arbete i grupp
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Lisa Åberg via 0736847663 eller lisa.aberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Montör, montering, industri, produktion, Halmstad, Adecco
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.