Mekaniker till internationellt företag i Halmstad

Mekaniker till internationellt företag i Halmstad

Nu söker vi dig som är mekaniker! Är du ansvarsfull, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra? Har du en teknisk utbildning och har tidigare erfarenhet som mekaniker? Då ska du söka denna tjänst!

Om tjänsten
Som mekaniker kommer du att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll. Arbetet sker på 2-skift och dina arbetsuppgifter kommer vara väldigt varierande.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
 • Förebyggande underhåll där man med hjälp av SAP följer upp kontrollpunkter på maskinerna.
 • Reparation/byte av maskindelar som gått sönder
 • Tillverkning av maskindelar
 • Felsökning
 • Smörjning
 • Maskinbearbetning, svarvning, fräsning, svetsning.
Om dig
Vi söker dig som har en verkstadsteknisk eller mekanisk utbildning med erfarenhet inom underhållsarbete. Som person är du initiativtagande, strukturerad och har lätt för att arbeta självständigt. Det är viktigt att du är noggrann, arbetsvillig och lösningsorienterad.

Viktigt för tjänsten:
 • Teknisk utbildning
 • Högt säkerhetstänkande
 • Erfarenhet av maskinreparationer
 • Social kompetens
 • Självgående
 • Erfarenhet av 5S och/ eller Lean
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kund. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som mekaniker är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse. Till att börja med är uppdraget på sex månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos kund.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
 • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
 • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
 • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Lisa Åberg via 0736-847663

Välkommen med din ansökan!

Sökord
mekaniker, underhållsmekaniker, SAP, Halmstad, Adecco
Mer info
Kontaktperson Lisa Åberg
Telefon 0736847663
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.