Maskinoperatör till kund utanför Halmstad

Maskinoperatör till kund utanför Halmstad

Har du erfarenhet av produktion? Har du tidigare arbetat som maskinoperatör? Nu ska vi tillsätta flera maskinoperatörer till vår kund strax utanför Halmstad

Om tjänsten
Som maskinoperatör ansvarar du för att dagens order utförs på ett korrekt sätt. Du startar med att ställa maskinen efter önskad order och fortsätter sedan med att fylla på och förbereda material i maskinen. Beroende av material förbereds även emballage och plock av spill. Du kommer att ingå i ett team om tre personer. Vi söker maskinoperatörer till ständig eftermiddag måndag-torsdag, 14:15-01:00.

Om dig
Vi söker efter en ansvarstagande person med stort driv. Du har viss erfarenhet av produktionsarbete och är nu redo att möta nästa utmaning. Du gillar ordning och reda och är tekniskt lagd.
Kunden ställer höga krav på noggrannhet, effektivitet och kvalitetstänkande. Vi tror att du har ett öga för detaljer, gillar att jobba i ett högt tempo och strävar efter att ge kunden bästa tänkbara kvalitet. Det är meriterande om du har erfarenhet från tillverkningsindustrin. Jobbet innefattar både ensamarbete och arbete i grupp. Du kommer att tillhöra ett team - så att vara lagspelare är en förutsättning för att lyckas och trivas.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du bocka av:
  • Goda kunskaper i matematik då jobbet kräver att du ska kunna göra vissa beräkningar.
  • God kunskap i svenska i både tal och skrift eftersom all information inom produktionen är på svenska.
  • Du är strukturerad och duktig på att planera
  • Du behöver vara stresstålig och ha lätt för problemlösning.
Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper!

Om anställningen
Tjänsten som maskinoperatör är en del av vår personaluthyrning och är ett löpande uppdrag med tillsättning omgående. Du är anställd av oss på Adecco Halland och arbetar ute hos vår kund.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jennifer Persson via jennifer.persson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
maskinoperatör, industri, produktion, Halmstad, Adecco
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.