Maskinoperatör till företag i Getinge

Maskinoperatör till företag i Getinge

Nu söker vi maskinoperatör till vår kund utanför Halmstad. Har du tidigare erfarenhet att arbeta med maskiner och produktion? Vi söker nu en maskinoperatör till vår kunds produktionsanläggning i Getinge.

Om tjänsten
Som maskinoperatör arbetar du i en produktionsmiljö med att producera cellfoam. Då maskinerna är igång under hela dygnet, styr maskinerna arbetets tempo. Har du ett maskinintresse och intresse för produktion och industri kommer detta underlätta din introduktion och arbete. Givetvis arbetar du inte ensam på din avdelning. Tillsammans med dina kollegor ser ni till att allt rullar på utan avbrott. Har du truckkort och har erfarenhet av att köra truck är det meriterande. Arbetstiderna är belagda på 3-skift.

Om dig
Som person är du effektiv, positiv och har hög arbetsmoral. Du kommer att arbeta i grupp såväl som självständigt. Det är viktigt att du är noggrann, arbetsvillig och en god lagspelare. Din prestigelöshet, kvalitets- och servicekänsla gör att du kommer att trivas som konsult för Adecco.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du har god fysisk hälsa
  • Att du kan jobba 3-skift
  • Att du är en effektiv och arbetsvillig lagspelare
  • B-körkort och tillgång till bil
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som maskinoperartör är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos kunden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
maskinoperatör, operatör, industri, Getinge, Halmstad, Falkenberg, Adecco
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 17 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.