Maskinoperatör med truckkort till företag i Halmstad

Maskinoperatör med truckkort till företag i Halmstad

Nu söker vi operatörer med truckkort och till vår kund i Halmstad!
Är du teknikintresserad och har erfarenhet som maskinoperatör eller arbete med produktionsmaskiner? Letar du nytt arbete på heltid?
Trivs du att arbeta i grupp? Då ska du söka den här tjänsten!

Om tjänsten
Som operatör hos vår kund kommer du att arbeta tillsammans med ditt team med i produktion. Du behöver ha erfarenhet av motviktstruck (B1) samt B körkort och tillgång till bil. Som maskinoperatör arbetar du dagtid. Vid starten av tjänsten kommer du att ha möjlighet att gå vid sidan av en av dina kollegor tills du känner dig trygg i din roll. Du rapportera till din arbetsledare.

I din roll som maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • sköta tekniska inställningar
  • övervakning av maskiner under produktion
  • köra motviktstruck
Om dig
Du som trivs med att arbeta både i grupp och självständigt kommer trivas i denna roll som maskinoperatör. Du är stresstålig och noggrann som person. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom produktion. För att vara aktuell för detta uppdraget är det en förutsättning att du har truckkort B och en god körvana av motviktstruck . Du bör även ha B-körkort och tillgång till bil.

Viktigt för tjänsten:
  • truckerfarenhet
  • trivs med att arbeta både i grupp och självständigt
  • stresstålig och noggrann
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Uppdraget som maskinoperatör hos vår kund startar omgående. Till att börja med blir du konsult via Adecco och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergå till en anställning direkt hos vår kund.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om Ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Lisa Åberg via 0736-847663.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Operatör, maskinoperatör, truckförare, motviktstruck, produktion, Halland, Halmstad, Falkenberg, Laholm, Adecco
Mer info
Kontaktperson Lisa Åberg
Telefon 0736847663
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.