Larm och passagetekniker

Larm och passagetekniker

Nu söker Halmstad Låsservice larm och passagetekniker. Har du ett tekniskt intresse? Är du serviceminded? Vill du vara ansiktet utåt, läs mer om tjänsten nedan!

Om tjänsten
Halmstad Låsservice ingår i BBGRUPPEN som är en rikstäckande företagsgrupp som levererar produkter och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter, både till privatpersoner som till företag. Som tekniker kommer du att arbeta både självständigt och i grupp. I din roll som tekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att installera larm, passagesystem samt CCTV. Du får dina uppdrag från ett bokningssystem och rapporterar till installationsamordnare. Dina arbetstider är vardagar 8-17 och man utgår ifrån Halmstad city. BBGRUPPEN Halmstad Låsservice lägger stor vikt vid kundbemötande, och i din roll är du företagets ansikte utåt.

Om dig
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning, gärna inom el eller annan teknisk utbildning. Har du erfarenhet av svagström eller programmering är det ett extra plus. Det är viktigt att du som söker ser detta som ett långsiktigt uppdrag då det finns stora möjligheter till anställning hos kund.
Vi söker dig som trivs i en självständig roll då arbetssituation inte alltid har tydliga ramar och riktlinjer utan behöver driva arbetet framåt. Du är nyfiken, handlingskraftig och van hitta informationen hur du ska gå tillväga i olika situationer. Som person är du serviceminded, noggrann och drivande. För att ta sig till de olika uppdragen som tekniker är det ett krav med körkort, du får tillgång till en tjänstebil. BBGRUPPEN Halmstad Låsservices kunder finns runt om i Halmstad kommun.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Larm och passagetekniker är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos BBGRUPPEN Halmstad Låsservice.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Lisa Åberg via 0736-847663.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
tekniker, elektriker, låservice, Halmstad, BBGRUPPEN Halmstad Låsservice, Adecco
Mer info
Kontaktperson Lisa Åberg
Telefon 0736847663
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 apr (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.