Är du duktig på fordonslackering och söker din nästa utmaning? Trivs du med arbetsuppgifter där det krävs att du är noggrann och ansvarstagande? Vi söker nu lackerare till en av våra kunder i Halmstad.

Om tjänsten
Som lackerare arbetar du självständigt med fordonslackering hos kunden. Du ingår i ett team på tre personer, men ni kommer ha olika ansvarsområden och ditt huvudområde är lackering. Arbetet är förlagt på dagtid.

Om dig
Du har tidigare arbetat med industri- eller fordonslackering under minst ett år. Vidare är du noggrann, engagerad och arbetsvillig.

Är du en kvalitetsmedveten person med god känsla för detaljer är detta en tjänst som kommer att passa dig!

Krav på körkort och tillgång till bil.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som lackerare är en del av vår personaluthyrning och tillsättning enligt överenskommelse. Du är anställd av oss på Adecco, men arbetar ute hos våra kunder.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.