Laboratorieassistent till internationellt företag

Laboratorieassistent till internationellt företag

Har du erfarenhet av mikrobiologiska analyser? Då har vi ett spännande uppdrag som passar dig!

Om tjänsten
Vår kund är ett stort internationellt företag som är världsledande inom sin bransch, och ligger ca 2 mil norr om Halmstad. Det här är ett företag som har stått stabilt på marknaden i flera år och fortsätter att producera högkvalitativa produkter som räddar liv.
I tjänsten som Laboratorieassistent kommer du huvudsakligen att arbeta med mikrobiologiska analyser. Du kommer att förbereda testprover som skall steriliseras samt utvinna och utvärdera testproverna efter sterilisering för att utvärdera sterilitetsresultat. Du kommer även registrera all testdata enligt tillämpliga procedurer. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Laboratorieassistent eller liknande. För att lyckas i tjänsten som Laboratorieassistent ser vi att du har en högskoleutbildning med inriktning mot biokemi, biomedicinsk analytiker. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Som person är du noggrann, stresstålig och lyhörd. Du har en förmåga att arbeta självständigt och noga kunna följa instruktioner.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Laboratorieassistent är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och det finns stora möjligheter till förlängning hos kund.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jeanette Ericsson 0736-847243.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.