Löne- och HR-administratör till Dunlop Hiflex

Löne- och HR-administratör till Dunlop Hiflex

Är du en serviceminded person som brinner för löneprocesser och HR-relaterade frågor? Har du erfarenhet av att arbeta med lön mot Danmark och Norge? Känner du igen dig som en driven, nyfiken och initiativtagande person? Läs då mer om tjänsten som Lön- och HR administratör till Dunlop Hiflex!

Om tjänsten
Nu söker Dunlop Hiflex en löne- och HR-administratör till kontoret i Halmstad. Tjänsten innebar ansvar för hela löneproccesen, från start till mål, för samtliga länder inom Skandinavien. Tjänsten innebär också löpande effektivisering och utveckling av processer och rutiner inom området. Du supporterar också chefer och medarbetare i frågor som rör lön och HR-frågor.

Tjänsten är på dagtid, måndag till fredag. Du arbetar med flertalet kollegor, både tjänstemän och produktionspersonal, i fina fräscha lokaler i Kistinge industriområde. Du rapporterar till HR Manager.

Huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
  • Ansvar för hela löneprocessen, från start till mål till samtliga länder inom Dunlop Hiflex Scandinavia
  • Supportera chefer och medarbetare i diverse löne- och HR-frågor
  • Ta fram rapporter och statistik
  • Underhålla och utveckla företagets lönesystem och löneprocesser
  • Övrig administration i lönesystem Agda/Visma
Om dig
Vi söker dig med några års erfarenhet av självständigt arbete med löneadministration, där du också fått erfarenhet av att arbeta mot andra länder, gärna mot Norge och Danmark. Du har god erfarenhet av olika affärssystem samt Officepaketet och tar dig an nya system med stor nyfikenhet. Du kan kunnig inom lagar, förordningar och duktig på att läsa avtal.

Som person är du strukturerad, serviceinriktad och flexibel. Att arbeta i en dynamisk organisation där det kan tillkomma nya arbetsuppgifter och arbetssätt är något som lockar dig. Skinn på näsan och glimten i ögat är bra egenskaper för att lyckas och trivas i tjänsten.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, då företaget ingår i en internationell koncern. Har du tidigare arbetat i Agda eller Visma är det meriterande. Även eftergymnasial utbildning inom lön, ekonomi eller HR är ett stort plus.

Viktigt för tjänsten är:
  • att du har erfarenhet av lönearbete mot Sverige, Danmark och Norge
  • att du är nyfiken, driven och kan arbeta i högt tempo utan att tumma på kvalitén
  • att du är tillgänglig med kort varsel, med start i början på augusti
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget
Dunlop Hiflex Scandinavia är en av marknadens mest etablerade leverantörer av slangar och kopplingar av hög kvalitet för hydraulslang, industrislang, pneumatik, transmission, industrigummi och hydraulverktyg och levererar både till eftermarknaden och OEM sektorn.
Dunlop Hiflex Scandinavia består av Sverige, Danmark och Norge och vi har funnits i Sverige sedan 1969 med huvudkontor i Halmstad.

Om ansökan
Tjänsten är en rekrytering direkt till kund och ska tillsättas med start 1 augusti, rekryteringsarbetet sker löpande så vänta inte med din ansökan. Du ansöker genom att klicka på den blå knappen med "ansök". Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 juli 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.