Kvalitetsingenjör till Getinge Sterilization

Kvalitetsingenjör till Getinge Sterilization

Om tjänsten
Som kvalitetsingenjör ansvarar du för att leverantörerna uppfyller Getinges standarder, regelverk och kvalitetskrav på allt som levereras till fabriken i Getinge.

Du kommer att arbeta med kontinuerliga förbättringar och utveckling hos befintliga samt nya leverantörer. I rollen får du stora möjligheter att påverka Getinges pågående kvalitetsförbättringsprocess och vara en del av en professionell sourcing organisation med höga ambitioner.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Samling och sammanställning av leverantörskrav
  • Leverantörsutvärdering
  • Leveransförbättringar och Leverantörsutveckling
  • Dialog med leverantörer vid reklamationer
Det förekommer några resor per år, då rollen innefattar att besöka olika leverantörer, mest i Sverige och till viss del i övriga Europa. Du har mycket interna kontakter och jobbar tätt med inköparna. Du rapporterar till inköpschefen.

Om dig
Vi söker dig med ett intresse för kvalité och teknik. Du har en ingenjörsutbildning inom mekanik, elektronik eller annan relevant inriktning. Du har ett par års erfarenhet av att arbeta med kvalité, inköp och/eller leverantörer, och gärna i kombination.

Har du bakgrund inom produktionsteknik eller liknande är det meriterande. Erfarenhet av att arbeta i affärssystemet M3 gör det lättare att snabbt komma in i rollen, men är inget krav.

Viktigt för att lyckas och trivas i tjänsten:
  • Ingenjörsexamen inom relevant område
  • Ett par års erfarenhet från arbete inom kvalité, inköp och/eller leverantörskvalité
  • Kunskap om ISO Std 9001, 13485 och TS16949
  • Kunskap om APQP, PPAP, FMEA eller motsvarande
  • Att du är självgående, öppen och har skinn på näsan
  • Flytande engelska i tal och skrift, med fokus på att skriva rapporter
Som person är du driven, självgående och van att ta egna beslut. Du behöver ha skinn på näsan och koll på såväl detaljer som helheten.
Du trivs att arbeta självständigt men förstår också vikten av bra samarbete med kollegor.

Om du dessutom delar Getinges passion och tycker att rädda liv är det största jobbet i världen är du rätt för jobbet!

Om anställningen
Tjänsten som kvalitetsingenjör ett konsultuppdrag med start omgående eller enligt överenskommelse. Uppdraget inleds med 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos Getinge.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande, men med uppehåll vecka 52 och 1. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Bonli via 0736 84 77 73

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos
Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 feb (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.