Innesäljare/Kundsupport till Oerlikon Balzers

Innesäljare/Kundsupport till Oerlikon Balzers

Är du en teamplayer som bidrar med positiv energi till arbetslaget? Drivs du av att arbeta med uppsatta mål och ta eget ansvar? Har du ett intresse för relationer, både internt och externt? Läs mer om tjänsten!

Om tjänsten
Som innesäljare/kundsupport till Oerlikon Balzer arbetar du i team där det huvudsakliga syftet är att vara länken mellan kund, sälj och produktion. Ni kommer tillsammans att ha ansvar för offerering, prissättning, reklamationshantering och kundunderhåll. Som en del i kundsupportteamet kommer du ha kontinuerlig kundkontakt. Du arbetar dagtid, i fina lokaler i Flygstaden.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av;
  • Bistå kunder och kollegor med säljstöd samt produktinformation
  • Prissättning av kundorder
  • Ta fram anbud till kund
  • Framtagning och implementering av nya prislistor
  • Sälj- och produktionsstöd
Om dig
Du trivs att arbeta i team såväl som självständigt. Som person har du ett stort engagemang med en stark egen drivkraft, du är lösningsorienterad och bidrar med positiv energi till arbetsgruppen. Relationer är viktigt i arbetet och därför har du ett intresse av att vårda relationer, både internt och externt.

Du har tidigare erfarenhet av kundrelaterat arbete, gärna inom tillverkningsindustrin, och god vana av att arbeta i något affärssystem. Som person har du en god social kompetens, är bra på att samarbeta och är beredd på att axla en aktiv roll i verksamheten och dess utveckling. Att prioritera rätt och ha en god struktur på ditt arbete är viktiga komponenter för att lyckas i rollen.

Viktigt för tjänsten är:
  • Du är service-minded, ansvarstagande och lösningsorienterad
  • Du har arbetslivserfarenhet inom området, gärna tillverkningsindustrin.
  • Du har god datorvana och svenska behärskar du både i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om Oerlikon Balzers
Oerlikon Balzers är världsledande leverantör inom yttekniker som ger högre prestanda och ökad livslängd för precisionskomponenter såväl som verktyg för metall- och plastbearbetningsindustrin. Mer än 1 100 beläggningssystem är i drift på Oerlikon Balzers anläggningar och hos företagets kunder världen över. Oerlikon Balzers har ett dynamiskt växande nätverk som består av fler än 100 beläggningsanläggningar i 35 länder i Europa, USA och Asien.

Om anställningen
Tjänsten ska tillsättas omgående och är ett vikariat tom 6 juli 2020. Du anställs som konsult hos
Adecco, vilket innebär att du täcks av alla förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension m.m. som ingår i en anställning hos Adecco.

Rekryteringsarbetet sker löpande och anställningen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare,
Hanna Bonli 0736 84 77 73.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.