Innesäljare/Administratör till LPM Potatis

Innesäljare/Administratör till LPM Potatis

Om tjänsten
Som innesäljare/administratör på LPM Potatis innebär dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ge kunderna bästa tänkbara service. Du lägger order i affärssystemet för befintliga såväl som nya kunder, som tar kontakt eller kontaktas via e-mail och telefon. Du kommunicerar med produktion, chaufförer och övrig kontorspersonal för att på bästa sätt tillgodose kundens behov i tid.

Rollen innebär också hantering av eventuella reklamationer samt inköp av emballage och inleveranser. Du hanterar dokumentation och upprätthåller rutiner gällande certifieringar samt arbetsmiljö (RIP, IP Livsmedel, KRAV). Du ansvarar för HACCP planen i form av samordning, dokumentation och uppdatering.

Arbetsplatsen finns i Laholm, där du förutom trevliga kollegor får arbeta med en hållbar och härlig produkt. Arbetstiderna är måndag-fredag, dagtid.

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av innesälj/administrations/kundsupport. Du har en god servicekänsla och trivs med mycket kundkontakt. Att leverera högklassig service i alla ärende är för dig en självklarhet. Du är flink i fingrarna, är någorlunda bevandrad i Excel och har vana av att arbeta i affärssystem, erfarenhet av Pyramid är meriterande. Tydlig kommunikation, ett positivt sätt och god initiativförmåga är egenskaper som behövs för att lyckas och trivas i rollen. Har du erfarenhet inom livsmedelsbranschen och/eller av HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points eller på svenska riskanalys och kritiska styrpunkter) är det stort plus i kanten. Flytande i svenska och engelska samt B körkort är ett krav.

Om företaget
LPM Potatis är ett företag som köper in, förädlar och distribuerar potatisprodukter till butiker, grossister och restauranger. Vår anläggning ligger i Trulstorp, Laholm - vackert beläget endast några kilometer från Mellbystrand. LPM Potatis är ett familjeföretag som startade 1976 av Lars Pålsson. 1998 tog sonen Joakim över verksamheten och företaget har idag 22 anställda. Lyhördhet, kvalitet och sortimentet är hörnstenarna och affärsidén är enkel - att alltid kunna erbjuda förstklassig potatis.

Om ansökan och anställningen
LPM Potatis har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco, frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten är en heltidstjänst, tillsvidare med sex månaders provanställning, med start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Hanna Bonli på 0736-847773.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 maj 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.