Innesälj/Kundsupport till HomeMaid

Innesälj/Kundsupport till HomeMaid

Har du tidigare erfarenhet av kundbemötande och försäljning? Drivs du av att leverera snabb och härlig service? HomeMaid AB, företaget med högt i tak, engagemang och familjär känsla, fortsätter expandera och söker en kollega till sin regionala kundsupport i Halmstad!

Om HomeMaid

Företaget har sedan 1997 hjälpt tusentals familjer med veckostädning, hushållsnära tjänster och annan städhjälp, så att de får tid till det som är viktigt på riktigt. Rent magiskt, faktiskt! Företaget finns idag representerat på 18 orter och erbjuder hemservicetjänster till privatpersoner och företag.

Om tjänsten

Som innesäljare/kundsupport innebär dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ge kunderna bästa tänkbara service. Du svarar på mail och telefon, där kunder inkommer med förfrågningar av HomeMaids tjänster. Du skapar och skickar offerter, svarar på frågor och supporterar kontoren runt om i regionen. Tjänsten innebär också att följa upp de förfrågningar och leadsen som kommer in genom att aktivt ta kontakt med kunder.

Arbetsplatsen är i Halmstad, och förutom härliga kollegor arbetar du också på HomeMaids huvudkontor. Tjänsten är på heltid där majoriteten av timmarna är förlagda på vardagar och dagtid, mellan 9-18, 10-19 eller 11-20. Arbetet innebär också ett par timmars jobb på helger, ca en helg/månaden. Du som söker bör därför ha möjlighet att jobba oregelbundna tider, och tycka om att ibland jobba helg och därmed få en ledig dag mitt i veckan.

Om dig

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att arbeta serviceinriktat och kundorienterat. Du har vana av att arbeta i affärssystem och är allmänt flink i fingrarna när det gäller datorer och system. Du brinner för god service och försäljning och känner igen dig som en person som triggas av att telefonen ringer och att det plingar i mailen, stundtals i ett högt tempo. För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, effektiv och har en god förmåga att ha parallella arbetsuppgifter igång samtidigt. Då arbetet också innebär uppsökande kundkontakt tror vi att du som söker är utåtriktad och social. Du drivs av att överträffa kunders förväntningar och att bidra till att HomeMaid får fler nöjda kunder!

Om anställningen
HomeMaid har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer att bli anställd direkt hos HomeMaid.
Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontakta gärna rekryterare Hanna Bonli om du har frågor, på 0736 84 77 73 eller hanna.bonli@adecco.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 maj 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.