Industrielektriker till Celsa Steel Service Underhållsteam!

Industrielektriker till Celsa Steel Service Underhållsteam!

Har du gått en elteknisk utbildning och intresserad av en ny utmaning? Är du samtidigt serviceinriktad och lösningsorienterad? Då ska du söka tjänsten som Industrielektriker!

Om tjänsten
Som industrielektriker arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhållning av maskiner, drift och nyinstallation. Tillsammans med mekaniker supportar du produktionslinjerna vid driftstörningar med felsökning samt underhåll. I rollen ingår även förbättringsarbete och att föreslå åtgärder för att utveckla produktionen. Det förekommer även arbete utanför maskinparken i form av service och reparation av exempelvis byggnaderna.

Inledningsvis är arbetet förlagt dagtid, måndag till fredag, men kan på sikt innebära 2-skift.

Om dig
Vi söker dig med elteknisk utbildning, tidigare arbetslivserfarenhet som industrielektriker är meriterande. Du är en serviceinriktad person som har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter och är initiativtagande. Du har god samarbetsförmåga och trivs i att skapa goda relationer med din omgivning. Vi ser gärna att du har tidigare praktisk erfarenhet av arbeten inom automation i processindustrin

För att vara aktuell för tjänsten ska du besitta följande kvalifikationer:
  • Minst 3 årig elektrisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande
  • Erfarenhet av motsvarande arbete
  • Dokumenterade kunskaper motsvarande begränsad elbehörighet
  • Vara insatt i ritningsläsning
  • kunskap i engelska
  • god datorvana
Om Celsa Steel Service
Celse Steel Service är Nordens största leverantör och tillverkare av armeringsprodukter. Verksamheten i Sverige omsätter ca 800 miljoner och vi är ungefär 190 anställda. Huvudkontoret finns i Halmstad. Produktionsanläggningar finns i Halmstad, Västerås och Vännäs och försäljningskontor på ett flertal platser i Sverige. Företaget kännetecknas av en platt organisation med korta beslutsvägar, öppet ledarskap och tydligt fokus på lönsamhet. Företaget har ett nära samarbete med systerföretagen i Danmark, Finland och Norge. Celsa Steel Service AB ägs av Celsa GroupTM, en av Europas största stålkoncerner.

Om ansökan och anställningen
Celsa Steel Service har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco, har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Sigrid Håkansson 0736 84 73 08. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tjänsten sorterar under IF Metall-kollektivet.Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas i början av augusti. Tillsättning enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.