Industriarbetare till kund i Halmstad

Industriarbetare till kund i Halmstad

Har du tidigare erfarenhet inom industri? Är du kvalitetsmedveten och noggrann? Är det dags för en ny utmaning? Nu söker vi en vävare till vår kund strax utanför Halmstad city.

Om tjänsten
Vår kund är ett globalt företag inom tillverkningsindustrin av avancerad textil. Dina arbetsuppgifter innebär hela vävningsprocessen, så som förberedelser, inställningar och processövervakning. Processen kräver stor noggrannhet och precision, kvalitet är A och O. Tjänsten är placerad strax utanför Halmstad city, arbetet är förlagt på 5 skift.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från industri. Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Du trivs med arbeten som kräver precision, har du tidigare arbetat med sömnad kommer du trivas här. Det kan förekomma tunga arbetsmoment. Självklart har du god förståelse i svenska i tal och skrift och kunskap i engelska. Har du truck och traverskort är det meriterande. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du är noggrann och kvalitetsmedveten
  • Att du kan jobba 5-skift
  • B-körkort och tillgång till bil
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen och ansökan
Tjänsten som vävare är ett konsultuppdrag med tillsättning i februari. Rekryteringsarbetet sker löpande. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Lisa Åberg via 0736-847663

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lisa Åberg
Telefon 0736847663
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 feb 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.