IT-tekniker till Office IT-Partner i Halmstad

IT-tekniker till Office IT-Partner i Halmstad

Office IT-Partner är inne i en expansiv och spännande fas, de växer och har en ambitiös tillväxtplan för de kommande fem åren. Och nu rekryterar de fler duktiga och engagerade It-tekniker till sitt team i Halmstad!

Om tjänsten
I din roll arbetar du främst som tekniker i företagets Service Desk, där alla ärende från kunder kommer in. Du ger bästa möjliga support kring företagets olika IT lösningar och hjälper kunderna med felsökning och åtgärder för deras problem. Ärendena hanteras främst från kontoret men om det krävs åker du ut till kunderna och deras kontor. Körkort och bil är därför ett krav.
Du rapporterar till driftchefen och ingår i ett team med tre kollegor som gör samma sak som du, samt har du kollegor i andra funktioner. Det är en platt organisation med korta beslutsvägar där du blir en viktig del i helheten.

Om dig
Vi söker sig som har några års erfarenhet av liknande arbete och/eller relevant utbildning inom IT/systemvetenskap samt ett brinnande intresse för allt som rör smarta IT-lösningar. Du känner igen sig som en flexibel och utvecklingsinriktad person som vet att det finns en lösning för varje problem.
För att trivas i rollen bör du vara en som person som är självgående, strukturerad och duktig på att arbeta med flera parallella arbetsuppgifter samtidigt.

Viktigt för tjänsten:
  • Erfarenhet av att arbeta i en Service Desk, support och/eller med olika IT-lösningar
  • Erfarenhet och/eller kunskap om Windows server, Active Directory, Group policy, DNS, Remote Desktop, Office 365 och Sharepoint
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Att du är självgående, driven och strukturerad
Har du erfarenhet av switchar, brandväggar och nätverk är det meriterande.

Om Office IT Partner
Office IT-Partner är en av de ledande aktörerna inom digitalisering i Sverige. De hjälper företagskunder att digitalisera sin verksamhet för att vara fortsatt konkurrenskraftiga i framtiden med hjälp av värdeskapande tjänstepaketeringar inom IT. Office IT-Partner är en komplett leverantör av IT-drift och IT-infrastruktur med fokus på serverdrift och molntjänster, klient- och printleverans samt konsultstöd och kommunikation.

Office IT-Partner ingår i en koncern som bidrar med kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och leverantörssamarbeten som ger stora konkurrensfördelar. Företaget erbjuder dig:
  • Friskvårdbidrag
  • Möjlighet till utveckling och utbildning
  • Trevlig arbetsmiljö i centrala Halmstad
Om ansökan
Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med goda möjligheter till anställning hos kunden. Tillsätts enligt överenskommelse och urval sker löpande. Vänligen bifoga CV samt personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. 3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Bonli på 0736 84 77 73

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 apr (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.