IT-intresserad servicetekniker till Gordion

IT-intresserad servicetekniker till Gordion

Om företaget

Gordion AB är ett IT-företag som startades 1990 med fokus på självbetjäning och har under åren utvecklat en produktportfölj med tjänster för ett flertal affärsområden. Gordion är ett innovativt, flexibelt bolag som är experter på betalningslösningar för obemannade kiosker. Exempel på kiosker är Presentkort, Biluthyrning med nyckelhantering, incheckning etc. Affärsidén är att tillhandahålla självbetjäningslösningar för kunderna som skapar högre effektivitet till lägre kostnader.

Gordion AB finns sedan starten i Halmstad, med produktion både i Sverige och i Danmark, och erbjuder såväl hårdvara som support. Du som anställd får, förutom friskvårdsbidrag och tjänstepension, också möjlighet att bli en del av ett trevligt gäng på ett företag som det går väldigt bra för. Läs gärna mer på www.gordion.se

Om tjänsten
Gordion AB behöver utöka sin verksamhet med en IT-intresserad servicetekniker. Det här är en tjänst för dig som gillar varierande arbetsuppgifter, där du både sitter vid datorn och arbetar på fält. Ditt arbete innebär installation, mekande, löpande underhåll och service på kiosker runt om i Halmstad med omnejd. Du arbetar också med support via telefon.

Arbetstiderna är på dagtid, måndag till fredag. Du utgår ifrån kontoret i Halmstad men är ute på fält ett antal dagar i veckan. Det kan förekomma övernattningar, troligtvis några nätter per år. Du arbetar ofta självständigt, men har flera supporterande kollegor i olika funktioner på plats i Halmstad.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Installera modulbyggda kiosker
  • Genomföra felsökning av produkter och tjänster
  • Uppdatera mjukvara samt hårdvara
Om dig
Vi söker dig som antingen har utbildning eller kunskap och erfarenhet av både klassiskt mekande men också modern IT-kunskap. Har du erfarenhet av arbete som servicetekniker är det meriterande. Stort plus är det också om du har el-kunskap. Kanske har du gått en utbildning inom IT och älskar att skruva och fixa på din fritid? Eller så har du arbetat i teknisk roll men har ett gediget intresse för allt som rör nätverk, switchar och brandväggar?

Du är praktiskt lagd, van att använda verktyg och gillar att arbeta med händerna. Du har ett intresse för IT, operativsystem, nätverk m.m. Som person du är flexibel, lösningsfokuserad och älskar att arbeta vid datorn såväl som med kroppen. Vidare är du självgående , serviceminded och van vid mycket kontaktytor då du kommer möta en hel del kunder, både fysiskt och via telefon. Du är en lagspelare som vill arbeta tillsammans med kollegor.

Krav för tjänsten är flytande svenska och engelska samt körkort.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen och ansökan
Gordion AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten är en tillsvidare tjänst med 6 månaders provanställning, med start enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet startar vecka 33. Vänligen bifoga CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Bonli via 0736 84 77 73, svar återkopplas vecka 33.

Önskar dig en riktigt bra sommar. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 aug 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.