HR-specialist inriktning arbetsmiljö till Getinge!

HR-specialist inriktning arbetsmiljö till Getinge!

Har du en bred erfarenhet av kvalificerat HR-arbete? Vill du arbeta i en verksamhet där du får växa och utvecklas? Vi söker en kommunikativ, engagerad och relationsskapande HR-specialist till Getinge!

Om
tjänsten
Som HR-specialist kommer du att ha ägarskap för olika delar inom HR-området och bli involverad i globala, regionala och lokala affärsinitiativ där du kan vara med och påverka. Tjänsten är bred men med ett stort fokus på arbetsmiljön, den sociala såväl som den organisatoriska, där du kommer att vara drivande i riskbedömningar, utreda olycksfall och tillbud, uppdatera dokument osv. Du kommer att vara delaktig vid fackliga förhandlingar samt genomföra, introduktion av nyanställda samt hälso- och rehabsamtal. Du är med och samordnar rekryteringar och utbildningar. Även arbete kring friskvård och trivsel ingår i rollen. Hållbarhet är väldigt viktigt för Getinge och där kommer du som HR-specialist få en viktig roll i det lokala arbetet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat:
  • Dagligt stöd till chefer och medarbetare i HR relaterade frågor
  • Onboarding och offboarding
  • Uppdatering och underhåll av personalsystem Success Factors
  • Delta i implementering av HR processer och projekt
  • Utför administrativa uppgifter såsom upprätta anställningsavtal och div sammanställningar
Befattningen är placerad i Getinge utanför Halmstad. Arbetet är förlagt på dagtid, måndag till fredag. Du kommer att rapportera till HR Director Getinge.

Om dig
Vi söker dig med ett par års erfarenhet inom personalrelaterat arbete, så som arbetsrätt och arbetsmiljö. Du har en eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Som person är du kommunikativ och har en god förmåga att skapa förtroende hos de människor du möter. Du har en förmåga att utveckla och driva förändringar samtidigt som du hanterar flertalet frågor samtidigt i ett strukturerat arbetssätt. Du trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp och är positivt inställd till att ha en bred variation av arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten:
  • Minst 3 års erfarenhet av tidigare HR-befattningar med lyckade resultat
  • Erfarenhet av förhandlingar, arbetsrätt och arbetsmiljö
  • Du kan uttrycka dig i tal och skrift i såväl svenska som engelska
  • God erfarenhet av att arbeta i Office och van datoranvändare
  • Meriterande är om du arbetat i HR-systemet Success Factors (SAP).
Om ansökan och anställningen
Getinge har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco, frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten är en heltidstjänst, tillsvidareanställning. Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas vecka 32. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Sigrid Håkansson via sigrid.hakansson@adecco.se eller 0736 84 73 08.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 9 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Getinge är en global leverantör av innovativa lösningar för operationssalar, intensivvårdsenheter, sterilcentraler samt företag och institutioner inom Life Science-området. Företaget har över 10 000 medarbetare och bedriver verksamhet i fler än 40 länder. En av deras stora siter ligger i Getinge. Företag har stått stabilt på marknaden i flera år och fortsätter att producera högkvalitativa produkter som räddar liv.