HR-medarbetare till SIA Glass

HR-medarbetare till SIA Glass

HR-medarbetare välkomnas till SIA Glass

Det är inte bara den goda glassen, deras fina personalpolitik eller kontorets härliga plats i Slöinge som gör SIA Glass till en attraktiv arbetsgivare. Det är också för att människorna som arbetar där brinner för sina jobb och för sin produkt - och nu finns det en möjlighet att bli en viktig spelare i SIA Glass fortsatta hållbara framgångsresa. Om du med erfarenhet från HR/personalrelaterat arbete tycker detta låter intressant; läs mer om tjänsten!

Om tjänsten
Som HR-medarbetare kommer du att arbeta operativt med personalfrågor. Stort fokus kommer att ligga på arbetsmiljön, den sociala såväl som den organisatoriska, där du kommer att vara drivande i riskbedömningar, utreda olycksfall och tillbud, uppdatera dokument osv. Du kommer att vara delaktig vid fackliga förhandlingar samt genomföra, introduktion av nyanställda samt hälso- och rehabsamtal. Du är med och samordnar rekryteringar och utbildningar. Även arbete kring friskvård och trivsel ingår i rollen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat:
  • Ansvar för personalservicen så som kläder, skyddsskor osv. samt tillhörande administrativa uppgifter.
  • Delta i arbetsmiljöarbetet
  • Fackliga förhandlingar
  • Hälsosamtal och Rehabsamtal
  • Vara rekryterings- och utbildningssamordnare samt arbeta med långsiktig kompetensplanering
Arbetsplatsen finns i moderna, fina lokaler på SIA Glass kontor i Slöinge, i anslutning till produktionen. Arbetet är förlagt på dagtid, måndag-fredag. Du rapporterar till HR chef.

Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom personalrelaterat arbete, så som arbetsmiljö och arbetsrätt. Vi ser gärna att du har utbildning från högskola/universitet inom relevant område. Som person är du kommunikativ och har en god förmåga att skapa förtroende hos de människor du möter. Du känner igen dig som flexibel, strukturerad och initiativtagande. Du trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp och är positivt inställd till att ha en bred variation av arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten:
  • Utbildning inom relevant område och/eller liknande mångårig praktisk bakgrund
  • Minst 3-4 års erfarenhet av personalrelaterat arbete
  • God generell kunskap inom arbetsrättsliga områden så som arbetsmiljö och rehabilitering
  • Erfarenhet av administration och allmänt god datorvana
Du drivs av att arbeta i en organisation med korta beslutsvägar och hög utvecklingstakt. SIA Glass satsar på utveckling genom bland annat utbyggnad av glassfabriken. Du som söker lockas av att vara en del av detta viktiga arbete framåt.

Om SIA Glass
SIA Glass AB ingår, tillsammans med Berte Qvarn och Berte Gård, i Bertegruppen som är Sveriges äldsta familjeföretag med anor från 1569. Glassmejeriet startade 1961 och har sedan dess producerat gräddglass av svensk färsk grädde med fokus på hållbarhet och med värdeorden i ryggen: ärliga, omtänksamma, nyfikna och från Slöinge.

Just nu pågår en enorm utbyggnad då SIA Glass bygger Glassiversum - en investering som ger en 100%-ig ökning av produktionen. Läs gärna mer på www.siaglass.se och www.bertegruppen.se.
Om ansökan och anställningen
SIA Glass har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco, frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten är en heltidstjänst, tillsvidare med sex månaders provanställning. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande med en eventuell pausas under veckorna 29 till 31 och återupptas under vecka 32. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Sigrid Håkansson via sigrid.hakansson@adecco.se eller 0736 84 73 08.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.