HR-Administratör 50% till STÄDAB

HR-Administratör 50% till STÄDAB

Om tjänsten

STÄDAB är en miljöanpassad städfirma i Falkenberg, Varberg och Halmstad. Ett serviceföretag som utför städning inom alla områden. Kontoret ligger i Falkenberg och teamet idag består utav 28 medarbetare många med lång städerfarenhet. STÄDAB har ett starkt team som ger sina kunder bra service och fokus är att skapa glädje och trivsel bland sina medarbetare som gör ett enormt bra jobb.
Som HR-Administratör har du ofta ganska varierande arbetsuppgifter, men det rör sig mycket om till exempel rekryteringsarbete, arbetsmiljöarbete, lönefrågor och uppdatering av dokument. I din roll kommer även saker som coaching, stöd i konflikthantering, arbetsrättsliga frågor såsom anställningsform och uppsägning förkomma.

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom personal/HR. Du är ansvarstagande, trygg inom din profession och duktig på att bygga relation och förtroende. Du har goda kunskaper inom personaladministration och arbetsrätt, en förmåga att se helheten och van att arbeta med kollektivavtal. Som person är du flexibel och kreativ och duktig på att snabbt hitta lösningar. Du är driven, snabblärd och noggrann och har en hög servicekänsla.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Viktigt för tjänsten:
  • Utbildning inom personal/HR
  • Yrkeserfarenhet i likvärdig befattning
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska, i såväl tal som skrift
  • Goda kunskaper gällande kollektivavtal
  • Du kan strukturera och prioritera rätt mellan olika arbetsuppgifter
  • Du har hög servicekänsla och god samarbetsförmåga
  • Erfarenhet inom städserviceyrket är starkt meriterande
Om anställningen

Tjänsten som HR-Administratör 50% är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter till förlängning hos oss på Adecco.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jeanette Ericsson 0736-847243.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.