Ekonomiassistent för sommarjobb till företag i Halmstad

Ekonomiassistent för sommarjobb till företag i Halmstad

Är du intresserad av ett sommaruppdrag som ekonomiassistent från vecka 26 t.o.m. 32? Är du noggrann och har erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra? Då har Adecco ett spännande uppdrag för dig!

Om uppdraget
I tjänsten som ekonomiassistent kommer du att arbeta med olika förekommande arbetsuppgifter inom ekonomi såsom leverantörsreskontra, kundreskontra och andra administrativa arbetsuppgifter. Du kommer arbeta mestadels självständigt då de flesta på ekonomiavdelningen har semester under perioden. Självklart får du en gedigen introduktion när du börjar. Du sitter i härliga lokaler en stenkast från Halmstad city.

Vi söker dig som har relevant utbildning i ekonomi eller något års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Duu noggrann, självständig och har lätt för att lära dig? Då är detta rätt tjänst för dig.

Du är en god och van dataanvändare och har någon erfarenhet av affärssystem, är du bekant med IScala är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Uppdraget är ett konsultuppdrag från vecka 26-32. Du får en anställning hos Adecco Sweden. Tjänsten ska tilsättas inom kort, rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Välkommen med din ansökan & Ha en riktigt skön sommar!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.